Лијевче показало ко је газда ове године у Лиги РС

Лијевче показало ко је газда ове године у Лиги РС

Мада у Лиги РС не цвијетају руже што се тиче одигравања утакмица, сигурно је да ће борба до краја бити неизвјесна кад се надокнади одложено.

 

У дербију Лиге и дербију кола Лијевче је дочекало екипу ОССА Галакс  и славило са 5 : 3 те су се тако прилично бодовно одмакли од најближег конкурента !

Није ово ни из близа изгледало густо као што резултат говори јер су сви  бодови за Лијевче освајани са позамашном разликом у чуњевима. Иронија је да је најбољи у екипи Лијевча био Мандић Ђорђе са 578 али је ипак изгубио на сетове од најбољег “лигаша” претпрошле године,Зарић Сретена 565 .

 

Дервента је извојевала и 5. побједу над екипом Посавине са исоких 7 : 1 у другом мечу викенда. У првом пару је Јефтић Јово одиграо јако добрих 578 те су дервенчани повели са 2-0 и 40ак разлике. У наставку меча су одржавали предност домаћи и прилично лако долазили до бодова што је резултирало високом побједом. Екипа Посавине се још уходава и тражи  рутину и стиче искуство у премијерној сезони али за сваку похвалу је ниво организације у том клубу који по оснивању функиционише беспријекорно те у будућности можемо очекивати смао најбоље од њих !

Ево и резултата : Rezultati Prve lige RS 12. kolo