У трећем колу се радовали домаћи

У трећем колу се радовали домаћи

Треће коло лиге РС је протекло у знаку фаворита. Лијевче је на крилима младих играча из Премијер лиге регистрованих на двојну регистрацију, било убједљиво против Рада из Брчког. Било је 7:1 уз одличних 3337 оборених чуњева домаће екипе. Гости се нису баш најбоље снашли на куглани у Градишци па су утакмицу завршили са скромних 3126 екипно оборених чуњева. Најбољи појединац меча био је Шмитран Ненад из Лијевча са 587, док се код гостију истакао Винчлетић Марко са 578 чуњева.

Дуб је уписао нову побједу на својој куглани. Овога пута било је 5:3 против Минерала. Међутим, гости нису били лак плијен, преломни тренутак меча десио се у окршају Марина (508) и комбинације Кршић/Мамић (428). Ту су домаћи стекли предност која је до краја била недостижна за госте из Теслића. Опет је код Дуба одличан био Сврачић са 511, пратио га је Марин са 508 чуњева. Најбољи појединац сусрета био је Радонић Петар (517) из редова Минерала.

Дервента је имала добро издање на својој куглани против Посавине и уписала нову побједу од 7:1. Од почетка су домаћи држали утакмицу под контролом, освојили 5 меч поена за редом, и тек је у последњој измјени Ђурић Ненад са сјајних 604 освојио поен за частан пораз. То је уједно најбољи резултат сусрета. Код домаћих је бољи од осталих био Ђурић Далибор са 575.

ОССА је супериорно савладала приједорски Рудар са 8:0. Гости су се доста намучили на куглани у Патковачи, па је домаћима посао био знатно олакшан. Најбољи појединац меча био је Зарић са 532, док се из блиједог издања гостију издвојио Миљатовић са 494.

3. kolo lige RS