Rudari minirali Lijevče,Posavina 3 u nizu !

Rudari minirali Lijevče,Posavina 3 u nizu !

Treće kolo Lige RS je donijlo i prva raslojavanja na tabeli. Lijevče je u ovom kolu možda odigralo i najgoru utkmicu od kako se takmiče u Ligi RS na domaćem terenu ali svakako ne treba njihovom lošom igrom umanjiti visoku i zasluženu pobjedu Rudara od 1:7.

Stjepić 569 i Drinčić 546 su praktično sami u prvom paru odluili meč jer su osvojili oba boda i stvorili veliku razliku. Još se u formi traće pojačanja Lijevča, a Šavija će vremenom sigurno izdići se mnogo više od 506 koliko je našao u nedeju za jedini bod Lijevča.

U poslednjem paru Predojević je dobrom igrom i sa 571 stavio tačku na i u ovom meču te  je Rudar tako upisao prve bodove ove sezone a kako sami kažu cilj im je plej of.

Posavina u 3 kola je skupila isti broj bodova kao za 18 kola protekle sezone te tako su najavili da će isti svakako biti prijatno iznenađenje i tvrd orah za sve koji budu igrali protiv njih. A ako Plej of dodje u dobroj formi…. ništa nije nemoguće!

Skromno cu počeli meč i jedni i drugi ali su i u tom omjeru snaga opet bili bolji domaći koji su u prva četiri igrača imali najboji rezultat od 517 koji je napravio Šinik Dragoslav. Derventa je ušla u takmičarski period sa nedovoljno treninga što se pokazuje i na uvodnim utakmicama. Kako je poslednji par imao gotovu situaciju ruka se opustila pa smo konačno vidjeli i dobro kuglanje. Mišetić je za domaće oborio 550 ali i izgubio od Đurića 547, da bi maestralnom igrom ne samo za Ligu RS već i PL, Svračić Mladen sa 619 zapečatio sudbinu Dervente protiv Đurić Petka 549 za konačnih 7 : 1.

U poslednjoj utakmici kola OSSA Galaks je dočekala Rad, u najavi nas je čekala jako zanimljiva utakmica. Izmješao je karte u sastavu Šoškić pa je tako stavio Pejića na otvaranje što nije puno pomoglo jer je bolji bio Stijepić Ivica sa 539. Bjelić je sa 545 odma nivelisao stvari protiv Manojovića 500. Prelomna tačka meča se desila u trećoj izmjeni gdje je jako lošom igrom kombinacije Krunić/Zatić sa svega 458 Rad preko Vincetić Marka 541 napravio skoro nedostižnu prednost za ovu domaćinsku kuglanu. Šoškić je tijesno 506 dobio Lazića 497 da bi Stevanović sa 543 i Radović sa 531 donijeli 2 : 6 .

 

Evo i svih rezultata:

Rezultati Prve lige RS 3. kolo(1)