Рад јесењи шампион Лиге РС !

Рад јесењи шампион Лиге РС !

У последњем колу Лиге РС екипа Рада је овјерила  титулу јесељег шампиона, што је некако било и за очекивати док је у другом мечу, Лијевче једном солидном партијом побједило ОССА Галакс.

Рад је отишао у госте Дервенти која ове године има двојицу јуниора у свом саставу и нису конкурентни за висок пласман. Гости су то искористили да изведу један комбинован састав и да дају прилику куглашима који нису осјетили стазе ове године. Продић је тако заиграо од прве минуте и са 516 био бољи од Малића, да би Манојловић са 542 за длаку био од свевременског Јефтића 534. Други пар Рада је такође наставио са солидним играма у којем је Стијепић  са 564 поставио резултат меча, док је Стевановић за мало био бољи од Његомировића. Ђурић Петко је са 534 спасио образ домаћина против комбинације Лазић/Радовић која се није прославила а коначних 1 : 7 је поставио Винцетић против млађег Ђурића.Рад је у свим комбинацијама и по резултатима а и гледајући састав чини се бољи од остатка и само чудо их може спријечити да се не пласирају у ПЛ.

Лијевче је дочекало ОССА Галакс и са убједљивих 6:2 су се пробили на мјесто које води у плеј оф. Кецман Ратко је одиграо веома добро на почетку и са 576 добио искусног Пејића 538 да би Бијелић 527 изједначио на 1-1. У другом пару смо коначно видјели нешто из споменара Шавије који је коначно одиграо квалитетан меч и резултат од 578 који му је до прије пар година био за доручак. Крунић је пружио солидан одпор али од 557 није више могао на овој утакмици. Свитлица је са 522 повисио на 3-1 против Шошкића и побједа се смјешила домаћима. Да побједа не дође у питање пбринуо се Шукало Драган са 563 против Лаловића 533 а у занимљивом дуелу Секулић је са 529 добио бод против Мирјанића 527 и коначних 6 : 2.

Ево и резултата:

Rezultati Prve lige RS 7. kolo