МАРКО ТРКЉА ПРВАК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!

МАРКО ТРКЉА ПРВАК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!

Појединачно првенство РС се на задовољство свих  показало као пун погодак у организацији КСРС. Апеловало се на клубове и појединце да се пријаве у што већем броју, како би најмасовније такмичење у БИХ постало још популарније, а у томе се и те како успјело ! Ниска цијена наступа од само 10 КМ у Градишци и бесплатан други и трећи наступ у Дервенти су привуклии 69 куглаша да се пријави за ово такмичење. Диван викенд у Градишци је обиљежен и добрим резултатима али и најавом велике борбе у Дервенти којом се и добио најбољи играч за сезону 2018/2019.

Доминацију на првом наступу у Градишци 30.11. је остварио Марко Тркља са оборених 618 чуњева. У стопу га је пратио са 5 мање оборених чуњева Немања Галић (613). Трећи најбољи резултат је постигао Давор Калат (591), док је четврто мјесто заузео Лука Дакић (576).

Други и трећи наступи су били заказани за 23.12.2018. године. На другом по реду наступу у веома тијесној борби за један чуњ најбољи резултат је остварио Марко Тркља (614) у односу на Ђорђа Паштара (613). Добар резултат је постигао и Јово Болтић са 608 оборених чуњева, док је четврти био Немања Галић (601). 23. децембра у куглани у Дервенти се одиграо и финални наступ. Марко Тркља је поновио одличну игру из 2. наступа (614),  док Немања Галић (608) није могао до преокрета за прво мјесто.  Треће мјесто је припало Давору Калату (603), а четврти је био Ђорђе Паштар са 601. обореним чуњем у трећем наступу.

Честитамо свим финалистима, а посебно најбољем играчу Марку Тркљи.

Првих осам финалиста наступаће на државном првенству Босне и Херцеговине

 

Ево и резултата:Pojedinačno- muškarci