ТАТЈАНА ЗЛОЈУТРО НАЈБОЉА КУГЛАШИЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

ТАТЈАНА ЗЛОЈУТРО НАЈБОЉА КУГЛАШИЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

Послије трећег финалног наступа Куглашки савез Републике Српске је добио најбољу игрaчицу за сезону 2018/19.
Јако добром игром у Бања Луци 16.12.2018. године Маја Ковачевић је оборила 579 чуњева чиме је и избила на сам врх табеле оставивши иза себе велики број учесница.
Послије завршеног првог наступа друго мјесто је заузела Татјана Злојутро (578), трећепласирана је била Весна Гашевић (573) ,док је четврто мјесто заузела Смиљка Бошњак оборивши (567) чуњева.

Други и трећи наступ 23.12.2018. се одиграо у куглани Козара, а у другом се истакла Весна Гашевић оборивши (531) чуњ чиме је унијела доста неизвјесности с обзиром да је Татјана Злојутро играла (517) те је имала заостатак од 9 чуњева пред трећи задњи наступ. Трећа је била Смиљка Бошњак док је четврта била Маја Ковачевић која је је оборила 481 чуњ чиме је себи искомпликовала борбу за медаљу.

Финални наступ се одиграо у веома кратком временском размаку.

Резултати у задњем наступу су били несто лошији, с обзиром да је то био други наступ у току дана, али је Татјани Злојутро било довољно (543) чуња да се окити титулом првака Републике Српске.

Друго мјесто је заузела Весна Гашевић оборивши у задњем наступу (490) чуњева ,док се бронзаном медаљом окитила Татјана Перишић оборивши (552) чуња.

Честитамо Татјани на освојеној титули и желимо joj пуно успјеха у даљем раду

Ево и резултата :Pojedinačno – zene