КУГЛАШКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА ДРУГОМ САЈМУ СПОРТА  „БАЊА ЛУКА 2019“

КУГЛАШКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА ДРУГОМ САЈМУ СПОРТА „БАЊА ЛУКА 2019“

Други Сајам спорта Републике Српске у организацији Министарства породице, омладине и спорта РС је одржан 17.05. 2019. године на Бањалучком велесајму. Своје мјесто међу 40 спортских савеза који су представили свој рад и спортске клубове је пронашао и Куглашки савез Републике Српске.

Уз чињеницу да куглање полако, али сигурно све више привлачи пажњу спортске јавности, учешће КСРС на  Сајму спорта је била идеална прилика да се испромовишу куглашки клубови РС, али и само куглање као спорт. Сви посјетиоци штанда КСРС су се кроз летке, промо спот, као и разговор са представницима савеза могли упознати са бројним успјесима куглашких клубова РС, који су у односу на успјехе осталих спортских клубова неоправдано запостављени.

 

На другом сајму спорта је представљено укупно 20 спортова, а осим куглања, промовисани су и спортски плес, аикидо, кик-бокс, рукомет, кошарка, одбојка, тенис, стони тенис, атлетика, јудо, карате, фудбал, гимнастика, јиу јитсу, бокс, хрвање и таеквондо.

 

 

Промотер овогодишњег сајма спорта је одбојкашица Тијана Бошковић, а свечаном отворењу  присуствовао је и џудиста Немања Мајдов.

 

 

Промо спот КСРС: