Премијерлигашка Козара и упаљен аларм у Раду!

Премијерлигашка Козара и упаљен аларм у Раду!

Протекло 2. коло нам је донијело неке сјајне резултате као и изненађења!

Козара је кући дочекала Херцеговац и сјајним издањем од 3395 оборена чуња, је успјела уписати побједу од 6:2. Килибарда Васиљ 564 је анулирао предност Козаре коју је направио Мандић 568 те се у други пар отишло са 1-1. У другом пару смо имали куглашку рапсодију а главни актер исте је био Михајло Смиљанић са 634, и најбољим резултатом Лиге РС у последњих 10 година! Татић 571 је у занимљивом дуелу добио Козјака 562 чиме је била и потписана побједа од 6:2.

Дервента је у дуелу екипа које лове 3. и 4. мјесто побједила Лијевче са 5:3. На почетку дуела играчи оба тима се нису могли пронаћи а најбоље је искористио Кесић Милан 549 који је поред бода направио и залиху у чуњевима. Нису се у наставку наиграли ни једни ни други док је Дервента са Продићевих 531 успјела за длаку освојити чуњеве 3022-3015 за коначних 5:3.

ОССА је направила и мало изненађење са побједом против фаворизованог Рада који је се очигледно још није опоравио од невјероватног пораза од Козаре. Подјелу бодова смо видјели у прва два пара, на домаћој а ипак гостујућој, куглани у Лукавцу. Нешто бољи, али далеко од свог ренимеа, је био Лазић 526 и благом предношћу за Рад. Сјајна партија Лаловића 579 је разријешила све дилеме око побједника и он је практично сам направио разлику у чуњевима измеђудве екипе за коначних 6:2 +74.

Резултати :