Рудар и даље непоражен, Херцеговац га прати у стопу.

Рудар и даље непоражен, Херцеговац га прати у стопу.

Протеклог викенда су одигране три утакмице у Лиги РС о чега је посено била занимљива утакмица Рада и Рудара.

Рудар је наставио серију непобједивости у дерби мечу који је игран у Лукавцу. Појединци су имали солидне наступе, али се са сигурношћу може рећи да су овај меч изгубили они који су више гријешили а то је елипа Рада. Миљатовић је на почетку поставио поново најбољи резултат меча са 573 док је са друге стране за домаће и 1-1 наступио Имшић 567. Резултатску клацкалицу смо видјели до пред сами крај када је катастрофалном игром комбинација Бијелић/Тракошевић гостима отворила пут побједе од 3:5 .

ОССА је дочекала Дервенту и очекивано славила. Пејић и Лаловић су са 557 односно 553 повукли за домаће док је тећи меч поен ОССИ донио Шошкић. Занимљиво је да су оба играча ОССЕ одиграли по 522 у дургом пару што је било недовољно за нешто конкретније на самом крају. Секулић 542 је искусно привео меч крају за великих 6:2.

Херцеговац је одиграо максимално против екипе Лијевча, која није имала шансу ни за утјешни меч поен. Ивановић је ове године у доста доброј форми па је са 588 одмах и поставио високо љествицу осталим играчима, толико високо да нико у оба екипе није био ни близу да га стигне.

Козјак 538 и Килибарда 535 су били једни који су донекле испратили Ивановића у такмичарски незанимлјивом мечу.

У 7. колу се састају:

Рудар-Херцеговац

Дервента – Рад

Козара – ОССА