У дербију су Рудар и Херцеговац одиграли несвакидашње неизвјестан меч. Приједорчани ипак задовољнији !

У дербију су Рудар и Херцеговац одиграли несвакидашње неизвјестан меч. Приједорчани ипак задовољнији !

Ријетко се јако дешава да екипе одиграју неријешено, а још ријеђе да тај резултат буде и у збиру оборених чуњева !

Херцеговац је дочекао “рударе”, у мечу који их је могао приближити на само бод заостатка за првим мјестом, али нервоза у преломним тренуцима је учинила своје. Ивановић се вратио у тим Херцеговца и са, за њега, нешто лошијим резултатом донио меч поен домаћима док је на другој страни Миљатовић у неизвјесном дуелу са 579 изједначио на 1-1. Одлична игра домаћих је виђена у другом пару гдје су Килибарда са 578 и Војновић 576 донијели оба меч поена, те осјетну разлику у чуњевима. Нису се предавали гости и искористили су јако лошу игру комбинације Парежанин/Гојковић те је Мандић са 545 вратио чуњеве на страну гостију. Лавовски се борио Козјак 565 на последњој стази, а поготово у чишћење у ком је оборио 69, да би одлични Кнежевић ипак освојио меч поен за 4:4 и 3294-3294. Херцеговац је имао чак 4 стазе испод 120 оборених чуњева што је ипак превише за овако битан меч.

Козара је у једној неузбудљивој утакмици, у којој је домаћа екипа ОССА-е приказала јако мало, освојила рутински 2 бода и са 0:8 одржала курс од неколико везаних побједа. Код гостију се Сандић са 551 истакао у првом пару, да би у другом Козлина са 543 имао солидан резултат којим се отишло на 0-4. Код домаћих су Секулић и Радовић са по 531 били бољи од остатка екипе али ипак ни то није било довољно да се освоји бар утјешни меч поен.

Рад је угостио екипу Дервенте и прилично лако је дошао до убједљиве побједе. Тракошевић Саша који се налази у доброј форми је са одличних 565 донио преко 100 чуњева над својим противником да би Имшић са 537 само повисио на 2-0. У другом пару је виђена подјела бодова а меч поен за госте је освојио ко други него Новић 532. То се испоставило био и једини меч поен за госте. На крају су Винцетић и демотвисани Лазић само привели меч крају за коначних 7:1 .