Херцеговци не праштају два пута! Дервента прескочила ОССА-у.

Херцеговци не праштају два пута! Дервента прескочила ОССА-у.

Ново коло, нова “нафака” а и нова изнађења и све неизвјеснији финиш регуларног дијела.

Рудар од како се појачао пружа све лошије партије, бар на домаћем терену, што је донекле и парадоксално. Овај пут им је бод откинула екипа Рада која је истини за вољу одиграла јако добар меч. Миљатовић је у солидном ритму наставио али и други пут за редом изгубио меч поен код куће, овај пут још тјесније него прије два кола а бољи је био Тракошевић са 580, док се Винцетић подигао резултатски и са 561 донио великих 0-2. Џајић је са 603 оправдао улогу капиталног појачања и са 603 окренуо збир чуњева у корист домаћих. Ипак Имшић 565 је у инфаркт завршници са 2.5 освојена сета и мање чуњева освојио трећи меч поен за госте. Ту се могао већ наслутити најмање нерјешен резултат јер је један од најбољих куглаша Лиге РС Лазић остао на крају. Са 597 је био најбољи играч гостујуће екипе док је на другој страни Мандић 580 можда донио и пресудан бод Рудару у борби за пласман у Премијер лигу. Коначно 4:4 (3424-3377) .

Поклон Рудара екипа Херцеговца је дочекала објеручке. Иако је Лијевче јако незгодно на домаћем терену Херцеговци су имали јасан план, а то је 2 бода из Градишке. Након рекордно ниског резултата у протеклом колу тренер Муслимовић је мало промјешао карте за овај меч и одморио неке уморне играче. Шавија је одиграо солидних 567 док му је партнер у првом пару Муслимовић помогао са 534 што је било довољно да се поведе са 2-0. Ипак други пар љевчана је заказао. Прво је Фимић са 560 био бољи од Кесића да би Гојковић са 559 изједначио на 2-2 и окренуо чуњеве на херцеговачки млин. У последњем пару домаћи су освојили свега 2 сет поена а Парежанин и Козјак су не претјерано убједљивом игром освојили оба меч поена за 2:6 (3203-3239).

Дервента је убједљивом побједом прескочила екипу ОССА-е на табели, и оставила неку наду да могу се домоћи и они мини лиге. Није виђено претјерано добра игра у првом пару а бољи од осталих је био Секулић са 552 те се са 1-1 кренуло у други пар. Иако резултатски још слабији, за госте је био бољи, јер је Дерента окренула са оба меч поена на 3-1. На крају Новић са 560 је стандарно понио епитет “играча утакмице” и цементирао високу побједу од 7:1.

Резултати :