Храбра Козара до првог изненађенја у “немогућој мисији”.

Храбра Козара до првог изненађенја у “немогућој мисији”.

Куглаши Козаре су шокирали екипу Херцеговца те ако је питање гласило:” Да ли Козара може и жели у Премијер лигу ове године” одговор је сигурно..ДА и ДА!

Нешто лошија форма крајем регуларног дијела екипе Рудара, као и пар утакмица гдје су изгубили бодове кући, се прелила на екипу Херцеговца. Дочекали су екипу Козаре и у једном блиједом издању су дозволили да их гости у трилер завршници удаље а опет Козару приближе циљу.

Кренули су играчи Козаре са конкрентим играма од самог почетка, а и поред доброг издања Гојковића 568 спретнији Козлина је са 565 и 2.5 СП освојио меч поен, док је на другој страни Сандић са 561 повисио на 0-2. Мандић је са 567 освојио и трећи меч поен за госте да би Војиновић подсјетио на сјајна издања од прошле и претпрошле године са 596. Ивановић је са 539 освојио меч поен у последњем пару али комбинација Козјак/Самарџић није била на висини задатка па је Татић са за њега нешто лошијом цифром од 537 освојио меч поен за свега + 5 за госте и великих 2:6.

Рудар је дочекао екипу Рада коју у последње вријеме не памти баш по добром. Миљатовић је са 624 показао став и добио поен и хрпу чуњева док је на другој страни и повријеђени Имшић 561 успио извући поен за 1-1. Винцетић је у другом пару одиграо још један солидан меч и са 579 одржао Рад у игри док је на другој страни Џајић са 579 поравнао на 2-2 и донио додатну предност у чуњевима. Стјепић је био концентрисан на крају и са 564 успио анулирати колико толико сјајно издање Лазића који са 592 ипак није успио сам вратити толику предност за коначних 5:3 .

Херцеговац је сад на – 5 у односу на Рудар.