Козара побједом над Рударом крчи пут ка врху !

Козара побједом над Рударом крчи пут ка врху !

У “Мини лиги ” свако коло је дерби, а овај пут су одигране још две јако занимљиве утакмице. Ситуација је неизвјесна, а 3 екипе су у 2 бода разлике.

Козара је дочекала екипу Рада и наставила да пружа добра издања те ни побједа није изостала и то од 5:3. Сјајни Сандић са 602 и Козлина са 567 су направили огроман посао за домаће јер су освојили оба меч поена и направили велику разлику у чуњевима. Предност добија на тежини јер су најбољег играча Рудара Миљатовића лимитирали на свега 535. Узвратио је Рудар скоро истом мјером а изједначење од 2-2 су донијели Мандић 575 и најбољи појединац гостију на овом мечу, Џајић са 586. Стјепић 582 је добио Татића да би Кулаш 559 за домаће освојио кључни меч поен за ову побједу. Козара има сад реалне шансе јер иде Рудару у госте гдје су их већ побједили.

Рад је остао у трци за 1. мјесто као у осталом и остале 3 екипе, а побједа над Херцеговцем до 5.5:2.5 у овом колу им пуно значи. Лазић и Имшић су одиграли солидно први пар и са 552 тј 555 однијели оба меч поена. Махмутовић је наставио у истом ритму да би први бод донио гостима Парежанин. Рад до краја није освојио дијели меч поен јер је подјела бодова виђена у дуелу Тракошевић-Војновић, док је Гојковић са 555 донио последњи бод гостима. Херцеговац је тако склизнуо на треће мјесто, што им је најлошији пласман ове године.