Последње кугле у Лиги РС су избацане, одмор…па припреме!

Последње кугле у Лиги РС су избацане, одмор…па припреме!

Спуштена је завјеса на највећи куглашки караван у КСРС, а како је већ у колу раније одлучено, нови шампион Рудар се сели у Премијер лигу БИХ која након 5 година не шаље никог у Лигу РС.

Доскорашњи пратиоц шампиона Херцеговац је у последњем мечу побједио екипу Рудара са високих 7:1. Домаћа екипа је играла за част док су гости били још увијек под утицајем славља након пласмана у Премијер лигу те и резултати нису били посебно високи. Ивановић 536 и Самарџић 551 су освојили прве бодове да би и други пар наставио максимално те су Фимић са 550 и комбинација Тркља/Церовина 566(који су имали и највећи резултата меча) практично све ријешили након другог пара. Војиновић са 559 је освојио и 5ти меч поен за домаће док је једино Килибарда са 529 био слабији од Рујевића.

Рад је дочекао Козару у Лукавцу, те им је ова побједа била битна како би задржали мјесто број 3. у коначном пласману Лиге Републике Српске. Имшић је са 544 направио солидну разлику у уводу меча да би Манојловић 532 исту само повећао. Одговорила је Козара са освојена 2 меч поена а занимљив је био дуел Лазића и Кулаша био гдје је домаћи и са више освојених чуњева морао бод да препусти гостима, да би резултат меча поставио Мандић са 564. Татић 536 је на крају надиграо Винцетића 535 да би побједу Раду донио у последњим хицима Махмутовић са 517.

Резултати :