Треће и четврто коло Лиге РС у складу са очекивањима фаворита!

Треће и четврто коло Лиге РС у складу са очекивањима фаворита!

Херцеговац се тргнуо након шока и уписао прву побједу од 7:1 над екипом Рудара 2. Доста боље су одиграли домаћи а Козјак је са 563 био опет најбољи код домаћина. Треба похвалити екпу Рудара 2 која је солидно одиграла након ватреног крштења у Лукавцу и поред солидних 3115 имали су и 7.5 сп. Мандић који игра и за први тим је био најбољи актер код гостију са 553.

“Локални дерби” на “гостујућој” куглани су одиграли ОССА и Рад. Рад док чека да им се изгради куглана озбиљно размишља о бодовима па је од старта овог меча узео ствари у своје руке. Винцетић и Махмутовић с одиграли нешто слабије док је остатак екипе био на завидном нивоу и са 1:7 су добили . Лаловић је код домаћих са 558 био опет најбољи док остали нису нису могли да га испрате док је код гостију Имшић опет био најбоњи са 557.

Дервента је у 3. колу уписала прву побједу и то д 5:3 над екипом Лијевча. Размјена бодова усљед лошег старта домаћих је страјала до последњег пара када је Новић Срђан преузео одговорност и са 576 окренуо побједу на страну домаћих .

Домаћа куглана је наставила да буде талична за новајлије из Приједора а овај пут је оружје положила екипа Лијевча. Мандић Алекса је предводио свој тим са 598 што је било довољно са се са +33 савлада гост. Око 530 су се налазили већином игачи Лјевча те без истакнутог поједнца изгледа да се нису могли надати више у овом мечу који је завршен 5:3.

Херцеговац је наставио са побједама а овај пут им је у гостима била екипа ОССА. Иако су гости имали Лаловића, који са 567, показује да је у доста доброј форми, па чак и Бјелића који је са сјајних 572 стављао Херцеговац на муке, то није било довољно да се изненади расположена екипа из Билеће. Козјак је у доброј форми и са 588 је само ставио печат на побједу у последњем пару побједи од 5:3.
Рад од 4 кола има већ двије побједе од 8:0 што се до сада ријетко виђало у Лиги РС, а овај пут је популарни “кромпир” отишао у руке Дервенте. Невјероватно је да смо на овој утакмици имали код домаћих 3 играча са 559 и то Манојловића, Винцетића и Лазића 🙂 Гости су одиграли један историјски лош меч, а ако је раније екипа Рудара 2 имала негативан рекорд на плочама, онда га је на срамоту Дервенте она поправила са 2 чуња.