Рад добио непрепознатљив Херцеговац и осамио се на врху табеле !

Рад добио непрепознатљив Херцеговац и осамио се на врху табеле !

Дерби кола је био Херцеговац – Рад али екипа Херцеговца је виђена у једном непрепознатљивом издању овај пут. Иако је први пар Рада у комбинацији Имшић 562-Секулић 540 направио отприлике 70 разлике, није се дало наслутити да ће у дербију кола Херцеговац остати без одговора. Нису у другом пару блистали гости, али Херцеговац није проналазио игру једноставно, тек један меч поен који би их оставио у нади. Козјак, који је до сад био у доста доброј форми, се уклопио у сивило најјужније екипе из Републике Српске, а Лазић као најбољи појединац меча је са 568 и за коначних 2 : 6. запечатио судбину Херцеговаца.

Дервента је кући одиграла занимљив меч против екипе Рудара 2 и теже него очекивано уписала 2 бода. Продић је на почетку повукао са 564 и подсјетио на своја најбоља издања и то ће се испоставити далеко најбољи резултат цијелог меча. Марић је у првом пару са 513 изједначио на 1-1. Изненађење лошом игром домаћих у другом пару су искористили рудари те се меч окренуо на страну гостију који су у последњи пар ушли са великом предношћу од 1-3. Неискусна екипа Рудара 2 није издржала до краја па је Новић са 530 потврдио побједу домаћих од 5:3 .

И за крај дуел ОССА – Лијевче. Дуел двије екипе, које дуго већ пеглају стазе у Првој Лиги Републике Српске, зна бити доста занимљив али овај викенд екипа Лијевча једноставно није имала свој дан и одиграли су једну од најлошијих утакмица. Осим Хладног Александра 557 који је имао премијерлигашку цифру са чишћењем од 201, што није било довољно да умањи сивило, и доста лоших резултата екипе. Видјели смо већ мечеве у Лукавцу са много резултата испод 500…али ова је помјерила границе. Новајлија у екипи ОССА Куртешевић 535 је био бољи међу домаћим играчима уз Лаловића од за њега исподпросјечних 537 и коначних 6 : 2 .