Rad odnio ogromna tri boda u Patkovači. Posavina i Lijevče do prvih bodova u sezoni !

Rad odnio ogromna tri boda u Patkovači. Posavina i Lijevče do prvih bodova u sezoni !

Derbi kola su odigrali OSSA Galaks i Rad a meč je svakako obilježio povratak nekada najboljeg kuglaša Bosne i Hercegovine i Republike Srpske …Saše Radovića. Kakav je to vanserijski talenat i igrač bio govori podatak da se u vemenu kada se nalazio na vrhuncu forme ni legendarni Đorđe Paštar nije mogao nositi sa njime. Davno su prošla slavna vremena Radovića ali uz dobar i redovan trening sigurni smo da će uskoro ponovo biti strah i trepet a pogotovo u Ligi RS. OSSA Galaks je lako povela sa 2-0 u napravila 40ak čunjeva prednosti ….da bi Lazić 530 i Stevanović, koji jako dobro poznaju tu kuglanu vratili meč u egal i još po neki čunj donijeli  zasvoju ekipu. Šoškić je dobio  bog protiv Trakoševica i vratio čunjeve i 3-2 za OSSU …da bi inače sigurni i provjereni Pejić odigrao nešto slabiji meč te je pobjeda neočekivano otišla u ruke gostiju 3:5.

Posavina i Lijevče su u  gradiškom derbiju odmjerili snage ….a nekako možda i najpravednije  podijeljen je plijen u bodovima čime sigurno nisu zadovoljni ni jedni ni drugi.

Malešević 532 i Šinik su u prvom bloku poveli sa 2-0 za domaće i napravili oko+50. Da bi u drugom paru podjela bodova ipak otišla na stranu Lijevča jer je Balaban Predrag 563 i sa +100 nadigrao Azarića koji nije imao svoj dan. Istini za volju Mišetić 568 i Đurić su za domaće u zadnjem paru odigrali na nivou zadatka ali Mandić je sa sigurnih 564 ipak donio tijesnu pobjedu u čunjevima od samo +6 za goste.

 

Evo i komplet rezultata:

rezultati-prve-lige-rs-4-kolo