ТАТЈАНА ПЕРИШИЋ ПРВАКИЊА  РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ !!!

ТАТЈАНА ПЕРИШИЋ ПРВАКИЊА  РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ !!!

 

Послије трећег финалног наступа Куглашки савез Републике Српске је добио најбољу игрчицу за сезону 2017/18.
Јако добром игром у бањи Врућици 10.12.2017. године Татјана Перишић је оборила (596) чуњева чиме је и избила на сам врх табеле оставивши иза себе велики број учесница, а другопласирану је надиграла чак за педесет два чуња.
Послије завршеног првог наступа друго мјесто је заузела Татјана Злојутро (544), трећепласирана је била Вања Калинац (544)  али са несто слабијим чишћењем ,док је четврто мјесто заузела Маја Ковачевић оборивши (536) чуњева.

Други и трећи наступ 22.04.2018. се одиграо у куглани Козара ,а у другом се истакла Татјана Злојутро оборивши (569) чуњева чиме је унијела доста неизвјесности с обзиром да је Татјана Перишич играла (550) те јој се приближила на само 33 чуња. Јелена Јојиновић је оборила (547) чуњева и из другог плана избила на трећу позицију, док је четврти финалиста била Маја Ковачевић са (522) оборена чуња.
Финални наступ се одиграо у веома кратком временском размаку ,а Татјана Перишић као најискуснија није дала простора саиграчицама да јој се превише приближе, а тек да је надиграју и самим тим угрозе титилу.
Резултати у задњем наступу су били несто лошији, с обзиром да је то био други наступ у току дана, али јеТатјани  био довољан (531) чуњ да се окити титулом првака Републике Српске.

Друго мјесто је заузела Татјана Злојутро одигравши у задњем наступу (526) чуњева ,док се бронзаном медаљом окитила Јелена Јојиновић оборивши (521) чуњ.
Честитамо Татјани на освојеној титули и желимо joj пуно успјеха у даљем раду.

EVO I REZULTATA: Pojedinačno RS