МАЈА КОВАЧЕВИЋ НАЈБОЉА КУГЛАШИЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

МАЈА КОВАЧЕВИЋ НАЈБОЉА КУГЛАШИЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

Послије трећег финалног наступа Куглашки савез Републике Српске је добио најбољу игрaчицу за сезону 2019/20.
Јако добром игром у Приједору 06.12.2019. године Маја Ковачевић је оборила 616 чуњева чиме је и избила на сам врх табеле оставивши иза себе велики број учесница.
Послије завршеног првог наступа друго мјесто је заузела Татјана Злојутро са оборених 612 чуњева, трећепласирана  је била Драгана Благојевић са 567 , док је четврто мјесто заузела Весна Гашевис оборивши 537 чуњева.

Други и трећи наступ се одиграо 15.12.2019. у Дервенти, а у другом се истакла Татјана Перишић  оборивши 550 чуњева чиме је унијела доста неизвјесности с обзиром да се први пут  резултати не сабирају. Играо се сваки наступ посебно. Татјана Злојутро је у другом наступу оборила 527 ,док је трећи резултат остварила Маја Ковачевић са 512 оборених чуњева. У трећи финални наступ се пласирало осам играчица.

Финални наступ се одиграо у веома кратком временском размаку.Резултати у задњем наступу су били несто лошији, с обзиром да је то био други наступ у току дана, али је Маји Ковачевић било довољно 557 чуњева да се окити титулом првака Републике Српске.

Друго мјесто је заузела Татјана Перишић са 538 чуњева ,док се бронзаном медаљом окитила Татјана Злојутро оборивши 503 чуња.

Честитамо Маји на освојеној титули и желимо joj пуно успјеха у даљем раду.

Ево и резултата:Pojedinačno prvenstvo RS dame