Фаворити су остварили побједе, а било је и ситуација за рубрику “вјеровали или не”

Фаворити су остварили побједе, а било је и ситуација за рубрику “вјеровали или не”

Козара је након сјече лидера наставила са солидним партијама а овај пут им се на путу нашла екипа Дервенте. Повратник у тим Сандић је са 613 уписао Јефтића у клуб 100, тако је први пар Козаре повео са + 130 и 2-0. Осим Новића у дугом пару који је са 563 освојио и једни бод за госте, код гостију није било претјерано расположених за игру. Кулаш и Татић су рутински привели утакмицу крају за 7:1 и укупно оборених 3383-3173 .

Екипа ОССА-е је у Лукавцу дочекала лидера на табели али значајно ослабљеног играчког кадра нису приказали добру игру. Подјелу бодова смо видјели у првом пар гдје је Винцетић са 551 изненадио Миљатовића, којем се ријетко дешава да не пребаци 500. То је изгледа било све од екипе домаћих јер су наредне поене освојили гостујуи играчи за великих 1:7.

Још један меч је одигран у Лукавцу гдје је “домаћи” Рад дочекао екипу Лијевча. Имшић 547 је у првом пару освојио меч поен за домаће да би Кесић са 531 поравнао на 1-1. Новајлија Бабић је попут премијерлигаша Керле на истој куглани дотакао реалне минимуме у обореним чуњевима што је Тракошевић искористио да направи велику разлику у чуњевима па се са 2-2 отишло у рећи пар у којем је виђено невиђено. Муслимовић се из улоге тренера преквалификовао у играча, усљед кадровских проблема гостију, и одиграо јeдну лошу утакмицу али свака му част на труду у годинама које има. А шта рећи за комбинацију Шиник/Чолић која је поставила негативни рекорд у Лиги РС са невјероватних 359 оборених чуњева. Коначно 6:2 за домаће.