Козара пришла у последњим хицима Рудару на бод ! Какав фотофиниш се очекује…

Козара пришла у последњим хицима Рудару на бод ! Какав фотофиниш се очекује…

Екипа Козаре је дочекала госте са југа, екипу Херцеговца и у једној јако узбудљивој утакмици сачувала, чак и увећала, шансе за пласман у ПЛ.

На почетку Самарџић Бранко 577 је посебно био ефикасан у чишћењу на шта Сандић 566 није имао одговора да би Козлина са 543 изједначио на 1-1. У другом пару сјајан дуел су одиграли Смиљанић 570 и Парежанин 577 а бод је однио гостујућуи играч. Један од хероја Козаре у овом мечу је био Мандић 536, који је са мање чуњева од Фимића 549 ипак успио да дође до бода који, испоставиће се касније, бити злата вриједан. Са егал чуњевима се ушло у последњи пар у ком смо видјели праву борбу а одличан је био Татић који је са 599 у последњим хицима окренуо чуњеве у корист домаћих који су са 5:3 +4 добили овај меч.

Рад иако нема сад већ ни теоретску шансу играо је за себе и што боље издање ове године. Почели су домаћи храбро али Миљатовић је са 562 ипак освојио уводни поен за Рудар да би Имшић 561 изједначио. Други пар је био можда и преломан јер је једног од понајбољих играча гостију Џајића дочекао разиграни Лазић, који је са 599 и једним од највећих цифара ове године на куглани у Лукавцу освојио пресудан бод и направио много чуњева предности. Рујевић је са 525 изједначио против Ристанића па се са 2-2 и великим бројем чуњева прендости за домаће отишло у 3 пар. У последњем пару гости су били јако нервозни и нису успјевали да нађу игру па су Тракошевић 563 и Манојловић 496 лако дошли до бодова за 6:2.