Преглед утакмица 6. кола Лиге РС, и наставак убитачно ефикасне екипе Рада .

Преглед утакмица 6. кола Лиге РС, и наставак убитачно ефикасне екипе Рада .

Рад и Херцеговац побједама су задржали водеће позиције док Дервента се побједом над ОССА-ом само приближила 3-ћем мјесту.

Херцеговац је наставио низ побједа на гостовањима а овај пут је Лијевче било неравноправан супарник. Скоро 300 разлике показујуе озбиљност приступа Херцеговца који су у својим редовима имали 3 јако расположена играча од којих би требало издвојити равномјерно распоређено по паровима Парежанина 567, Килибарда 601 и Бојновић 589 док је код домаћих само Бабић 555 био расположен за игру и ублажи пораз на 1 : 7 .

Дервента је побједом приближила се ОССА-и која је на 3. мјесту са 6 бодова. Нису се гости снашли за викенд на “базенима”, па су једва пребацили 3000 док су домаћи били за нијансу сигурнији на домаћој куглани и са 6:2 су добили меч. Код гостију је Новић Срђан био поново најбољи актер утакмице.

Рад није губио поене а тренд је наставио и у овом колу на гостовању у Приједору. Неискусна екипа домаћих је недовоњно концентрисано изашла на овај дуел што су искусни гости искористили. Уједначена игра гостију код којих су бољи од осталих били Лазић 558, Имшић 566 и Тракошевић 566 су донијели високих 0 : 8 . Трећи меч у 6 кола који су добили без изгубљеног меч поена …а до сад су иизгубили укупно 2, стварно за похвалу !